Medical Pharma.
Cytat z milijon data 5 stycznia 2025, 19:41Witam. Można wiedzieć z kąd bierzesz sprzęt do testów Medical Pharma? Zastanawiam się czy ten, który ja nabyłem jest podrabiany. Zacząłem od testosteronu enantanu 600mg/tydz Euro Pharmacies i po 3 tyg miałem wczesne oznaki gyno, a w 4,5tyg przytyłem 10% i wtedy waga stanęła choć z natury jestem bardzo chudy. Później próbowałem z Medicala testosteron, masteron, deca, dianabol i anadrol lecz mimo stosowania większych ilości nie zrównałem się wagowo do 1-szego cyklu. Zauważyłem wręcz, że 500mg test + 100mg DECA + 50mg anadrol nie potrzebuję masteronu ani AI. Żadnej agresji na treningu, motywacji, eksplozji siły, czy wytrzymałośći, lekki skok ciśnienia i pulsu, i uczucie grypy na początku cyklu. Deca nie zapobiegła bólom stawów choć brałem do 250mg, jedynie libido poszybowało w górę dzięki masteronowi i anadrolowi (ale słabiej jak na tongat ali czy kozieradce), czego nie było na samym testosteronie.
Witam. Można wiedzieć z kąd bierzesz sprzęt do testów Medical Pharma? Zastanawiam się czy ten, który ja nabyłem jest podrabiany. Zacząłem od testosteronu enantanu 600mg/tydz Euro Pharmacies i po 3 tyg miałem wczesne oznaki gyno, a w 4,5tyg przytyłem 10% i wtedy waga stanęła choć z natury jestem bardzo chudy. Później próbowałem z Medicala testosteron, masteron, deca, dianabol i anadrol lecz mimo stosowania większych ilości nie zrównałem się wagowo do 1-szego cyklu. Zauważyłem wręcz, że 500mg test + 100mg DECA + 50mg anadrol nie potrzebuję masteronu ani AI. Żadnej agresji na treningu, motywacji, eksplozji siły, czy wytrzymałośći, lekki skok ciśnienia i pulsu, i uczucie grypy na początku cyklu. Deca nie zapobiegła bólom stawów choć brałem do 250mg, jedynie libido poszybowało w górę dzięki masteronowi i anadrolowi (ale słabiej jak na tongat ali czy kozieradce), czego nie było na samym testosteronie.