T5-Zionlabs
Dzisiaj mam dla was coś bardzo nietypowego. Środek, który przebadałem, obecny jest na naszym rynku od wielu lat i cieszy się dość dużą popularnością.
Skąd ta popularność ??? Popularność i duża sprzedaż wynika ze składu preparatu.
Skład :Efedryna, Kofeina, kwas Acetylosalicylowy. Skład nawiązuje do bardzo skutecznej mieszanki używanej przez kulturystów do redukcji wagi (głównie lipidów podskórnych).
Kulturyści w średnim wieku oraz Ci starsi pamiętają czasy, kiedy na rynku dostępnych było wiele prawdziwych preparatów zawierających ECA. Wielu też tworzyło sobie samemu takie mixy dobierając indywidualnie proporcje poszczególnych składników. ECA królowała.
Wielu kulturystów na ECA robiło formę życia – uwierzcie mi… naprawdę tak było. Ostatnie tygodnie przygotowań codziennie pojawiało się nowe okablowanie.
—
Wróćmy jednak do 2023roku. T5 pobudza/przymula. Złe samopoczucie zwalane jest na przemęczenie, wiek itd
Brałem raz i dziękuje !!! Zbadałem i przyznaję sam jestem bardzo zaskoczony tą bezczelnością producentów.
W preparacie nie ma efedryny, nie ma kwasu acetylosalicylowego. Jest za to kofeina w dużej dawce, która może wywoływać niepokój i u mnie SAMA niepokój wywołuje. Gdyby t5 zawierał odrobinę efedryny to nie było by niepokoju a pobudzenie przekute w chęci do działania.
Analiza wykazała obecność kofeiny 219mg/kaps. Nie wykazano obecności efedryny oraz kwasu acetylosalicylowego.
ZIONLABS BĘDZIE PRZEBADANY GRUNTOWNIE..
Ale ty podróbę badałeś ziona
To gdzie niby teraz dostaniesz legit ?
Podejrzewam że to po prostu podróba